mandag den 8. juli 2013

7/7 Aftentur

 Som I måske har læst, så var jeg, Ida, Maurita og Mathilde på den mest fantastiske aftentur!
Der har jo været så varmt hele dagen, at man ikke rigtig kunne ride. Derfor besluttede vi os for en aftentur, og det var et godt valg.

Vi hentede hestene ind fra folden, klokken 19:00. Temperaturen var på det tidspunkt begyndt at falde, og der blev sådan rigtig aftenagtigt! Kender I ikke den følelse af en sommeraften? Sådan var det virkelig i dag!
Vi fik dem ind i stalden, og fik puslet omkring dem og så selvfølgelig striglet dem skinnende rene. Ida havde rullet sig, og derfor var der en masse støv i hendes letsvedige pels. Det kom helt væk, og hun blev simpelthen så flot, men en anelse rund er hun dog stadig! Vi fik os hygget så meget, og det hele var bare fantastisk! 
19:45 var vi klar til, at ride afsted! Temperaturen var blevet endnu mere behagelig, og lyset var så flot! Den måde det hele så ud på, kan ikke beskrives. De lange skygger, og dette flotte lys. Den måde det fik idas pels til at skinne var også helt vildt pænt! Håber i kender dette syn af en fantastisk skov! Elles skal i altså gå ud i skoven en sommeraften hvor vejret har været varmt og uden en sky på himlen!

Ida var sød på turen, hun var stadig lidt stædig, men det var i meget mindre grad. Desuden gjorde hun meget hurtigere det jeg sagde. Det var i en grad, så det ikke betyder noget! Ellers var hun bare så sød, og hun gik bare. Hun var lidt frisk, men det var målbare godt.

Turen gik bare til vores egen skov, som nu også er ret så god. Det betød bare, at det var lidt den samme rute som normalt. Jeg og Mathilde snakkede heller ikke så meget som normalt! Jeg nød bare turen og kiggede på den fantastiske udsigt, sammen med den allerbedste Ida!



Vi travede ret langt tid i træk i dag, da vi fortsatte længere ud af den sædvanlige travesti. Og igen gjorde lyset bare turen ufattelig god, for det at trave igennem skoven på sin hest er normalt fantastisk. Men med dette lys, og den lette brise der var i dag, gjorde det bare endnu bedre! Da vi travede gik ida helt vildt godt, hun var meget sikker på benene, og gik med høj begejstring. jeg tror virkelig at hun nød turen ligeså meget som mig. Ida forsatte troeligt selvom det var noget længere end normalt. (Vi plejer nemlig at trave af to omgange på samme sti, efter en runde til. Men i dag tog vi kun en lang travetur, hvor vi fortsatte af denne sti).

Derefter skridtede vi videre rundt, hvilket også bare var fantastisk. Ida er en engel.

Da vi kom tilbage til stalden, fik vi lige striglet dem over. Derefter fik de deres foder, og så kom de ud på folden igen.

Som i forhåbentligt kan læse, så var det en helt uforglemmelig tur! 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar