tirsdag den 4. juni 2013

2/6 jeg flyver på min enhjørning

Ida er altså rimelig sej, og rimelig speciel, og rimelig dygtig... En enhjørning er hvad hun er.

Ida var igen super dygtig til dressuren.

Vi startede med at få striglet og det var bare super hyggeligt, som det nu plejer.
Hun er desværre utrolig ren her på det sidste, så det tager ikke så lang tid at strigle... Så står jeg der, og vil gerne bruge længere tid, men så er hun hel ren... Altså hun er ikke engang støvet!

Vi gik derefter ind i hallen of fik varmet og... Og satte i trav. Igen var det bare letridning, og hun var bare så god. Hun havde en rigtig god fremaddrift, men det var samtidig mens hun brugte halsent og ryggen super flot. Hun har nemlig haft det sådan, at hun bare taber ryggen og tager hovedet op... Og det ved vi jo alle er helt forkert. Det er nu lang tid siden, og nu går hun bare så flot.
Hun går også meget nere konstant til bidet, og på en rigtig flot og afslappet måde føler jeg. Hun ser så sød ud når hun går til bidet, for hendes næseryg buer indad, og så ser hendes hoved så lille ud. Hun ligner en gul araber.

Hun rundede sig simpelthen så fint så fint på begge volter, og det var ikke noget med pludseligt at skyde skulder. A'men det var bare så godt, er så ked af at jeg ikke fik billeder eller noget.

I galop var hun også bare god... Hun havde igen ret meget energi, men hun gik til bidet! Hele tiden, og ikke på en eller anden underlig måde. Hun gjorde det så flot, ligesom i traven og skridten. 
Hvad vigtigere er, gik hun også flot imellem galopperne. Man kunne ikke mærke, at vi allerede havde galoperet. Der var ikke noget med at skyde skulder, eller løbe. 
Hun kom faktisk helt op og havde det her svævemoment nogle gange imellem af den time vi red. Det får hun nogengange, men aldrig har hun gjort det, hvor hun også har brugt ryggen og gået til bidet. Det var bare så fabrlagtigt.

Bagefter fik hun sindssygt meget ros, passende til hvor dygtig hun var :)
Hun var totalt svedig. Det var ret svært at få tør, men vi red udenfor,så der var lidt blæst og sådan.

Vi hyggede i stalden bagefter, og hun kom ud på sin fold.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar