torsdag den 27. juni 2013

23/6 galop er en gangart

Undskyld for det meget forsinkede i indlæg.

I dag var meget ligesom går. Hun havde dog lidt mere energi, men på en dårlig måde. Eller det er faktisk mere rigtigt at sige, at hun ikke udnyttede energien så godt som i går. Dog var vi stadig meget professionelle, eller rettere det følte jeg at vi var. Jeg sad i hvert fald ligeså godt som i går. På mange måder gik hun også ligeså godt. Hun var ligeså svævende og gik ligeså godt med benene, men bøjede ikke rigtig halsen, hvilket var super ærgerligt.

Hun løb også lidt mere da hun gerne ville galopere.

Grunden til indlægets overskrift er som skrevet i det sidste indlæg, at vi er begyndt at bruge galoppen. Hun er begyndt at arbejde rigtig flot, og gå samlet. Hun bruger ryggen rigtig godt, får benene ind under sig og så er hun begyndt at gå til bidet! Det er lidt vildt. Desuden er vi begyndt at kunne lave mindre volter, og kunne styre bedre. Og så er vi jo også begyndt at kunne skifte galop. Hun har også meget mere kontrol og løber ikke sådan, som hun gjorde førhen. 
Det er også traven i mellem galoppen der er blevet bedre. Hun skyder ikke skulderen, og hun løber ikke nær så meget. Det er utrolig rart.
Ydermere er plejede galoppen at være en sidste del af ridningen. Hvor vi fik en galop på hver volte, uden andet end et par skridt i trav.. Efter galoppen var det så bare trave ned og skridte af. Nu traver vi mere og holder skridtpauser i mellem og sådan. Så udover galoppen er blevet pænere og mere, så bliver den også mere integreret i resten af ridningen.

Hun har virkelig en god galop når hun rigtig arbejder. Og når vi rider som de sidste dage r hendes trav faktisk også fin. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar