lørdag den 9. marts 2013

How to make 'en lammeskindssadel'

Dette er noget jeg har tænkt længe på at lave... Ja.. en how to make, og så med forskellige ting og sager der selvfølgelig er hesterelateret. Det er ikke sådan noget der kommer mange gange, og ved heller ikke helt om der overhovedet kommer flere, men nu komme denne i hvert fald.
En lammeskindssadel er en nem måde, at lære at ride uden sadel/ride uden bøjler. Det er noget nemmere end at ride helt uden sadel, da man sidder mere blødt. Den holder en mere fast til hesten. Denne måde er et billigt alternativ til den nye sadel til flere tusinde. Her kommer du af med sparsomme penge, og mange af tingene har man måske i forvejen, da det jo er forholdsvis almindelig ting :D

Du skal bruge: et underlag af en eller anden form, en gjord (dette kan både være elastikgjord, som  jeg har brugt, eller en longerings/ridegjord eller lignende, bare den går hele vejen rundt. du kan også evt. bruge en eller anden form for lammeskind/pad, så det bliver endnu blødere at sidde. (det behøver jo ikke være en ægte lammepad, men det kan også være af imiteret lam, eller plys... hvad du nu lige har)

Du sætter gjorden imellem diverse stropper i lammeskindet, og på underlaget. Husk at gjorden ikke må dreje rundt. Det kan være smart, hvis man lægger lammeskindet ovenpå underlaget, for at få mere styr på hvor de forskellige ting skal hen. Derefter kan man 'folde' lammeskindet op, og sætte gjorden på.

Og folder det ned på denne måde.  nu har du din 'sadel' og du kan lægge det rundt om din hest, og så ride afsted :D
 Håber I kan bruge det til noget :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar