onsdag den 20. november 2013

19/11 I valgstemning

Personligt går jeg utrolig meget op i kommunalvalget - valg, politik og ideologier generelt. Jeg har virkelig ikke tænke på andet end det valg her i går, hvor der jo var kommnunalvalg - som nok ikke har gået mange menneskers næse forbi!

Derfor havde jeg begrænset tid til bloggen, lektier og Ida, da jeg jo skulle følge med i valget. Jeg var selvfølgelig ude ved Ida, hvor jeg fik muget ud og fik en god snak med Ida om valget. Inderst inde tror jeg ikke, at jeg og Ida har samme politiske overbevisning. Men der er jo frit valg i Danmark, så det også ok. Efter jeg har opdraget og kendt hende de sidste (snart!!!) tre år, tror jeg dog, at hun er blevet lidt mere socialistisk end hun var før - hvilket jo er godt! Hvis I ikke har regnet det ud så er jeg selv socialist Dette gør også at jeg er utrolig godt tilfreds med repræsentationen her i Aarhus, hvor jeg bor!
Nå nok om det valg!

Jeg og Ida havde det rigtig hyggeligt hun var noget af en nussetrold! Hun var rigtig glad, hun var ligeså meget i valgsteming som jeg selv!
Som sagt havde jeg ikke så meget tid, så derfor mugede jeg ud med hende stående uden for boksen. Hun fik lidt hø, og så kunne vi stå at kigge på hinanden. Mig der mugede ud og hende der spiste!
Efter jeg havde muget ud fik hun hurtigt dækkenet af, så hun kunne klø sig derunder. Desuden fik hun en hurtig strigletur og kom igen ind i boksen.

For at der lige kommer et par billeder ind på bloggen, så får I et billede af gårsdagens valgkage - som ikke helt tilfældigt var en lækker rød hindbærsnitte.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar